joi, 8 august 2013

Centenaru Cercetasiei

Si iata ca centenarul acestui secol s-a incheiat.
Campurile la care reprezentantii Centrului Local "Virgil Onitiu" Brasov au participat tocmai s-au incheiat, dupa 12 zile minunate petrecute, ambele in Bucuresti.
Prima parte, desfasurata la Padurea Baneasa, ne-a oferit multe momente minunate, cum ar fi amenajarea fiecaruia dintre cele 4 subcampuri (albastru, verde, galben si temutul negru), cursul de prim-ajutor tinut de cei de la BGS dar si de Tony, hike-ul, bataia cu apa de la Roaba de Cultura la care a participat (surpriza!) si staff-ul, si nu in ultimul rand plecarea, care s-a dovesit una ceva mai speciala fata de a altor regionale datorita drumului parcurs cu bicicleta intre cele doua locatii.
A doua parte s-a petrecut la Palatul Mogosoaia, unde, odata reunite toate campurile regionale, s-a dat startul oficial al evenimentului national Centenaru Cercetasiei. Printre activitatile la care am participat s-au numarat si hike-ul dar si diferite ateliere, dar si activitati specifice cercetasesti cum ar fi jocurie (100 de metode nonformale de a invata), concursurie sau focul de tabara si chitarile.
Campul regional de la Padurea Baneasa si cel national de la Mogosoaia au lasat in urma lor doar amintiri frumoase pe care speram sa le putem povesti la urmatorul centenar :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu